2 | dl | Hvedemel |
3 | dl | rugmel og/eller grahamsmel |
25 | g | Gær |
1 | spsk | Olivenolie |
2 | dl | Lunkent vand |
1⁄2 | tsk | Sukker |
1 | tsk | Salt gæren udrøres i vandet. salt, sukker og olivenolien røres i. Mel, rugmel og grahamsmel røres i. Dejen stilles til hævning i 30-45 minutter. Herefter rulles den ud, smørres med grøn pesto. skiveskårne champion lægges på. pizzaen stilles i ovnen i ca. 10 minutter. pizzaen tages ud og der drysses en halv pakke skinke strimler udover. til sidst lægges skiver af frisk mozzarella på og pizzaen stilles i ovnen på midterste rille. ever 10- 15 minutter vil pizzaen være færdig, alt efter bundens tykkelse. Jeg lavede en dobbelt portion og fik 3 plader med tynde bunde. den tredje lavede jeg snegle af og undlod skinkestrimlerne. Mums! |
mandag den 11. juni 2012
Grov pesto pizza
Oven på fysik forberedelse til imorgen fik jeg lyst til pizza. Jeg fandt en opskrift på dej og har lavet enkelte justeringer:
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Giv endelig en kommentar! :)