onsdag den 26. marts 2014

Fødselsdag, sølvbryllup, genbrug og sygdom


Efter

Så fik jeg igen samlet en ordentlig dynge billeder sammen, til et blogindlæg. Det er sket så meget de sidste par uger. Meget af tiden er gået med festforberedelser.
Jeg havde fødselsdag i fredags og havde inviteret en god flok venner på aftensmad og hygge. jeg bød på sushi, forårsruller og rødkarryret med ris. Vi var lige omkring de 20, så vi havde ikke stole og borde nok. Gæsterne sad derfor på madrasser langs vægene, i bedste Cambodia-stil. Til dessert var der brownie med 3 forskellige is, frugt, lakridskys og cantuccini.

Søndag var den nærmeste familie, farmor og farfar, Andreas's familie og mine brødres kærester forbi. De var inviteret til frokostbord og senere kagebord. Det var endnu en dejlig fest, med begejstrede og madglade gæster.
Det er skønt at se at al den energi man har lagt i noget, kan glæde andre så meget.

Tirsdag havde mine forældre sølvbryllup. Det var en skøn dag, med mange glade mennesker til morgenvækning, allerede kl. 07 Alt klappede bare, der var brød og pålæg nok.
Til aften var vi, deres bedste venner og deres børn, mine bedsteforældre og søskende inviteret på Løkken Vejkro til en fantastisk lækker 3-retters menu. 
Deres mad skuffer aldrig! der er bare kælet for hver en lille finesse. 

Efter sådan en travl men god uge er jeg nu blevet overmandet af en gang omgangs-syge. Det må være kroppens måde at sige fra på. Jeg satser på at være klar til hverdagen igen imorgen. 

Der følger nogle billeder fra de sidste par uger. Bl.a den gamle lampe, som Andreas har hjulpet mig med at sætte i stand. 

Jeg håber at i har det godt og at i har undgået snot og hoste i denne omgang :)


FørKrostolen har fået en 2 gange sort maling og en gang lak.

Kyskager med dameskrå - de var et kæmpe hit til mine fester. Kalder det for en "smagsorgasme" når den rammer tungen!

Mit nyindkøbte outfit. Jeg havde det på da vi var ude at spise fint til mine forældres sølvbryllup.

trin for trin billeder af de lækre sprøde kaffekagerGaven til mine forældre fra os søskende, havde jeg pyntet med rester af gavepapir. Det kan man vidst kalde genbrug!

Forret på Løkken Vejkro - røget kuller med syltede rødløg og nødder

Hovedretten - Saltindbagt oksemørbrad med pebersauce

Desserten - det største ostebord jeg til dags dato har set


Jeg har været igang med de sidste hvide tallerkener og kopper. 


Hjemmelavet sushi er altid et kæmpe hit! det fik hurtigt ben at gå på!

Sushi, hjemmelavede forårsruller, vilde ris og rød panang med kylling

Kagebord: Hjemmelavede roulader med jordbær og banan farmors napoleonshatte, lakridskys, slik, cantuccini, vindruer og farmors birkes. 

Dette billede gav vi til forældrene i sølvbryllupsgave. Vi fik det printet på et 50*70 cm. lærred og med en sort ramme omkring. Jeg bestiller altid sådan nogle gaver som denne hos "Pixum" - de har rigtig mange fine løsninger og er indtil nu ikke blevet skuffet. 

Jeg havde bagt disse lækre kanelsnegle til min klasse i fredags. MUMS!

1 kommentar:

  1. Ih, det ser dejligt ud! Jeg håber snart, jeg kan komme til ålborg, og se lejligheden, og bedst af alt, dig! :)
    Kærlig hilsen Signe

    SvarSlet

Giv endelig en kommentar! :)