fredag den 1. februar 2013

Lys i mørket

Jeg har aldrig været et vinter-menneske. Jeg har altid haft svært ved at holde humøret oppe når solen står sent op og går tidligt i seng. I år er det gået overraskende godt. Muligvis fordi jeg har fået en glad og positiv kæreste som har rigeligt energi til at jeg også kan låne lidt :)
Om morgenen bliver jeg vækket af en "wake-up-light-lampe" hver morgen. Lysstyrken bliver langsomt kraftigere og kraftigere. Når klokken er rundet 07.00 starter radioen med at spille. Det er en rigtig god måde at vågne på. 
Derudover sørger jeg for at få rørt mig så meget som muligt. Jeg cykler lidt over 4 km. hver vej og tager i fitness 2-3 gange om ugen. Én fredag om ugen tager jeg med Søren og Nadia i svømmehal og wellness i Gigantium, det er altid et sikkert hit og en fantastisk måde at starte weekenden på. 

Stearinlys og spandevis af te, så er det lettere at komme igennem vinteren.

Sidste nye krea-projekt. Jeg har været i gang med at klippe trekanter ud. Jeg har virkelig mange GO-cards og mange af dem i dejlige farver.

Idéen er at de skal limes sammen og sættes i rammer til min kommende billed-væg.

en stor skål gulerødder i køleskabet, så er der altid en sund snack ved hånden. 

Karry gryde med brune ris. Jeg er helt vild med asiatisk mad. Det er både nemt og sundt. Til gryden her har jeg brugt: kyllingebryst, bønnespirer på dåse, snackpeber, løg og gulerødder. 


Jeg fandt endelig en eftermiddag hvor jeg fik lukket døren til omverdenen og kunne slappe af med lærreder og maling. Det var dejligt. Billedet er ikke færdigt endnu :)


Jeg håber at i kan holde humøret oppe i den mørke tid. Husk på at vi går nogle lysere dage i møde. Slap af og nyd hinanden!
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv endelig en kommentar! :)