søndag den 20. januar 2013

tøm-skabe-og-køleskabet-pastasalat

Danskerne smider for 16 milliarder kroner mad ud om året!

Det er helt vanvittigt meget mad som de fleste mennesker køber og må smide ud fordi det er blevet for gammelt. Det handler om at blive bedre til at planlægge og bedre til at købe ind.

På: www.stopspildafmad.dk kan du læse om hvilke tiltag der er blevet gjort i forhold til dette problem. Desuden kan man finde opskrifter og idéer til hvordan man minimere sit madspild.

Først på ugen lavede jeg denne pastasalat, af resterne jeg skulle have brugt fra køleskabet og køkkenskabet.

I fryseren fandt jeg en pose med porrer. I køleskabet et par æg, en sjat pesto, en rød snackpeber. I skabet en rest grovpasta og en pose pinkejerner. Det blev en sund og nærende pastasalat som blev brugt til både aftensmad og madpakke i et par dage. Det er dejlig nemt med sådan en skålfuld stående i køleskabet på de dage hvor der ikke er tid til at lave mad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv endelig en kommentar! :)