Resultatet på bulgur-bollerne blev især rigtig godt, de er bløde og lækre.
1 dl. af hver slags til kiks |
Opskrift på kiks:
- 1 dl grofthakkede græskarkerner (Jeg havde ikke græskarkerner, derfor supplerede jeg med flere af de andre frø)
- 1 dl grofthakkede solsikkefrø
- 1 dl hørfrø
- 1 dl havregryn
- 2 dl grahamsmel
- 2 dl hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk salt
- 1½ dl olie
- Ca. 2 dl vand
Fremgangsmåde
Bland alle de tørre ingredienser og tilsæt vand og olie og rør dejen sammen.
Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir ad to omgange. Skær dejen i passende stykker med en klejnespore.
Bag knækbrødene ved 200 grader i 15-20 minutter.
kiksene er rigtig lækre til et glas rødvin og med ost, eller bare som en eftermiddags-snack!
Hjemmelavet müsli:
havregryn
kokosmel
stor skefuld honning
solsikkekerner
evt. fiberkost
Fremgangsmåde:
varm en pande op. rist solsikkekerner og kokosmel. Tilsæt honning og rør rundt. Tilsæt ønskede mængde havregryn.
Efter et par minutter slukkes blusset og blandingen fordeles på bageplade med bagepapir. Stil pladen i ovnen ved 200 grader og vend rundt i det et par gange. Efter ca. 15 minutter er müslien sprød og lysebrun. Tag pladen ud og lad den køle af inden müslien blandes med fiberkost(blanding af dadler, rosiner og hvedeklid). Fyld müslien i en fin dåse med tætsluttende låg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Giv endelig en kommentar! :)