tirsdag den 3. juli 2012

familietur til ARoS, den gamle by og Bazar vest

Idag stod den på kulturelle oplevelser i Århus, med familien. Vi kørte hjemmefra kl. 10 og var på kunstmuseet ARoS kl. 11.30. Jeg er jo en kæmpe fan af dette fantastiske museum! både arkitekturen og de tanker det er tænkt igennem med de forskellige etager, indgang og den flotte regnbue på bygningens top, men også deres flotte og varierede udstillinger.
Den ældre, moderne, nyere samling og Søren Elgaard - Metropolis, modernisme - maleriets fornyelse og Tony Oursler - face to face. Flere af udstillingerne sætter spørgsmål til hvad kunst egentlig er - denne grænse har flyttet sig meget gennem tiden og er idag blevet meget uklar. Panorama view - regnbuen på museets tag. Kjolen jeg har på er en af Kaspers skjorter. På Youtube findes mange variationer. Tasken er et nyligt genbrugsfund! 30 kroner!! 
udstillingen af Tony Oursler - face to face


Den spiralformede trappe 

Især disse billeder var jeg meget imponeret over. Så mimetiske!
Efter et par timer på ARoS med en lækker frokost på deres fine café tog vi en tur i den gamle by og oplevede fortiden. Derefter hentede vi grankusine Signe og tog hende med i Bazar vest hvor der blev købt frugt, grønt og nødder og spist indisk mad inden vi vendte snuden nord på igen.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv endelig en kommentar! :)