mandag den 8. april 2013

En dejlig weekend med både hygge og action

Det er mandag aften og jeg kan nu se tilbage på endnu en dejlig weekend med et smil på læben. Hverdagene er hårde i 3. g, så det er i weekenderne at jeg for alvor lever. 
Fredag kom Klara, mor og far til Aalborg for at høre X-factor vinderen Chresten. Han spillede på ANR scenen på gammeltorv. Efter koncerten var det kaffe, is, chokolade og småkager hos mig. 
Til aften tog Andreas og jeg på café Sigurd og spiste, det var en del af julegaven fra mig til Andreas. Vi var så heldige at få drikkevarene gratis da de andre gæster i caféen havde måtte vente på deres mad. Aftenen blev rundet af med et spil pool.  

Lørdag gik vi en lang tur, inden Andreas tog på arbejde. Jeg fik trænet i fitness med min kære nabo og hendes veninde. Til aftensmad stod den på tortillas m. salat, guacamole, kylling, bacon, salsa og nachos. Maden blev nydt i godt selskab med Andreas, Anton og Charlotte.


Søndag stod Andreas og jeg tidligt op. Vi cyklede til Gigantium og svømmede med Søren og et par andre gutter. Derefter blev der snakket om stort og småt i wellness området. Andreas og jeg cyklede hjem og spiste inden vi kørte til prøveklatring i Aalborg klatreklub. 
Ann-Katrin, Deci, Anton og Charlotte var med ude at få prøvet nogle grænser af. Det var en helt kanon dag med fuld fart på.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv endelig en kommentar! :)