mandag den 19. august 2013

KFUM Soldaterhjem

Som overskriften lyder er jeg startet på nyt arbejde.
Søndag d. 28. juli flyttede jeg ind på KFUM soldaterhjem i Hvorup som voluntør.
De 3 første uger er gået med at blive sat ind i alt hvad der skal gøres. Mine primæropgaver er rengøring, at bage pølsehorn, lave sandwich, lave grillmad, fylde salatbaren, stå ved kassen, vaske op, lave dagens ret og holde "Guds 5 minutter" en enkelt aften om ugen.

Cirka en gang hver 14.'s dag er vi ude med "KUF-vognen". dvs. at der bliver lagt pølser på gasgrillen bag i bilen, medbragt kaffe, kage, chips og hvad der ellers kunne friste sådan nogle unge mænd. Herefter kører vi ud i terrænet, hvor soldaterne så kan få varm frokost.
Det er en rigtig god oplevelse, hvor man bliver mødt med mange store smil :)

Til jer der ikke ved hvad et soldaterhjem er, er det et sted man kan komme hen når man har fået fri på kassernen. Her kan soldaterne slappe af, uden folk som råber af dem. På "kuffen" som vi kalder det, kan man spille playstation, se fjernsyn, låne en film, spille pool, brætspil, pc eller hvad de ellers kunne have lyst til. Vi sælger grillmad, dagensret, salatbar, snolder, cigaretter, is, sluch ice mm.
Kuffen er altså en slags dagligstue til soldaterne og de værnepligtige hvor de kan være sammen og hygge sig i deres fritid.

Vi har altid gratis kaffe på kanden og et smil på læben.

Hver mandag spiller vi lagkage bingo, som altid er et hit.

Jeg ser frem til de næste 4 måneder på soldaterhjemmet og håber at få nogle gode snakke og sjove stunder med de folk der er omkring mig.

Håber at i alle er kommet godt igang igen efter sommerferien :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv endelig en kommentar! :)