onsdag den 19. juni 2013

Mors fødselsdag på Hærvejen

I min familie bliver tingene sjældent gjort som alle andre mennesker gør tingene. Min mor fejrede nemlig fødselsdag på Hærvejen. Det var ikke nok med en enkelt dag, nej festen varede i 3 dage!
Familie og venner var inviteret til at komme og gå.

Herlighederne startede lørdag formiddag i Viborg. Farmor havde medbragt morgenkaffen og smurte boller. Herefter gik vi i samlet flok. Frokosten nød vi på Niels Bugges kro. Aldrig har en cola smagt så godt! :) turen fortsatte med lidt udskiftning i forsamlingen. Et skybrud gik amok i en times tid men det slog os ikke ud. Da vi kom frem til den udvalgte shelterplads var bålet tændt, teltene var rejst og der var kaffe i termoflaskerne og kolde øl. Vi fik tryllet en lækker kyllinggryde med grøntsager, karry og kokosmælk frem som blev spist med ris i poser. Gæsterne havde medbragt små historier, sange og diverse indslag som aftenens underholdning. 

Søndag morgen var der "fødselsdags-morgenbord" inden der blev pakket sammen og turen gik videre. Nogen tog hjem og andre stød til. Endnu en dejlig dag til bens med smil og varme øjne. Følgevognen (far med traileren fyldt med alt hvad man kunne få brug for) kom med frokosten.
Da det blev aften lejede vi 2 små hytter på Bøllingsø camping. Til aftensmad var der en god blanding af pandekager, oksesteg, oksemørbrad, kartoffelmos og andet lækkert guf. 

Mandag var vi 7 gående og farmor og farfar overtog følgevognen. En dag med dejligt vejr, massevis af dyr og den smukkeste natur.
Det er utroligt hvad frisk luft, god mad, motion og godt selskab kan gøre ved humøret!

Herunder kommer de bedst beskrivende stemningsbilleder:


En glad fødselar

Frokost platte på Niels Bugges kro


En lykkelig hund


Fødselsdags morgenmad med blomster på bordet!

Følgevognen havde heldigvis en papkasse med til Inka så hun også kunne slappe af i pauserne

En fortryllet skov!


Et par glade veninder


Tak til alle for et par dejlige og afvekslende dage midt i eksamens perioden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv endelig en kommentar! :)