lørdag den 29. december 2012

Julen 2012

Så er jeg kommet hjem til Aalborg og er helt ødelagt, doven og dvask efter en uge med fuld drøn på, mange mennesker, familie, godt mad, snolder og hvad der ellers høre med.

Juleaften blev tilbragt med mine forældre og søskende. Det var en hyggelig aften, med nye og gamle traditioner. Far havde f.eks. kreeret et spil/konkurrence til os. Han havde fundet billeder fra juleaften de sidste 24 år og lamineret dem. På bagsiden af billederne havde han skrevet årstallet. Det gik så ud på at "line" billederne op i kronologisk rækkefølge. Der gik konkurrence i hvem der kunne lave den med færrest fejl. Der blev ud-loddet præmier til vinderne. 

Herunder kommer nogle glimt fra den sidste uge.

Julestemning i mine forældres hus

Ris ala mande - hvorfor kun den ene gang om året?

Jeg vandt en gave i en af konkurrencerne. Kreativ indpakning !

Indholdet i gaven - fine lysestager fra Afrika


Årets juletræ
1. juledag besøgte mine forældre, min søster og jeg vores oldemor. Hun havde siddet alene jule aften men var helt klar på fest da vi kom med gaver og julestemning. Hun runder de 98 til marts!

Oldemor havde et billede fra Fårup sommerland i et album - det var vildt i 1976!
Natten til d. 23. december var der kommet en ordentlig dynge sne, men vejret skulle ikke bremse os i at tage ud og få noget luft. Der findes ikke dårlig vejr, kun dårlig påklædning!

Årets konfekt. Lakridsmandler, kakaomandler, pebermynte-pastiller, abrikoser i chokolade, havregrynskugler rullet i kakao, kokuskonfekt og marcipan med hasselnød og overtrukket med chokolade.

pebermyntehjerte med chokolademønster

Familie-jule-tam-tam i skoven d. 28. december.

Lange underbukser, huer, vanter, tykke trøjer, jakker, skibukser, tæpper, kaffe, kakao, små-blå, konfekt, puder og hunde blev kørt ned i mine forældres skov. 

Aftensmaden blev tilberedt over bål. pulverkartoffelmos og gullash - super lækkert og en hyggelig og anderledes måde at holde  famile-jule-tam-tam på :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv endelig en kommentar! :)