onsdag den 13. november 2013

Kom igennem laaaaaaaaaaaaaaange November

''
Jeg lover mig selv gang på gang, at jeg vil til, at skrive blogindlæg noget oftere. Alligevel ender der altid med at gå meget lang tid imellem hvert indlæg. Jeg beklager!

Der er sket en masse dejligt siden sidst! Jeg er glad for mit arbejde i Gandrup DUS! Jeg lære noget nyt hver eneste dag. Det er skønt at kunne give noget til andre og at lære de forskellige børn bedre og bedre at kende. 
Jeg har haft gang i en del kreative projekter med børnene. Bla. "lær at binde snørebånd-projektet". Jeg har skåret sko ud i pap og børnene har dekoreret deres sko og sat snørebånd i.. Derudover har jeg lavet flere perleprojekter med dem. Mange af ideerne får jeg når jeg surfer rundt i blogverdenen - TAK til alle de kreative kvinder som giver mig inspiration herinde. Det sidste jeg har givet mig i kast med er Phineas og Ferb-tegninger. Vi har en mappe med kopitegninger som børnene selv kan farvelægge. Phineas og Ferb er et kæmpe hit!

I søndags kunne Andreas og jeg fejre 1 års kærestedag! Vi kørte til Århus og nød dagen i hinandens selskab. Andreas fik købt sig en forstærker til hans nyindkøbte pladespiller. Vi tog en tur i Aros og nød frokosten på deres herlige café. En tur i Bruuns galleri og til sidst caféministeriet, hvor vi havde et gavekort til.


Lækker tapas på AROS! med lækkert brød og en stor kop te.

En fyr jeg er ret glad for og jeg i regnbuen

Tapas på caféministeriet. Humus med paprika er ikke så ringe!

Hjemmestrikket hue og vanter fra H&M

Mini Hama-perler og kreative påfund i Dus'en :)

Tegninger til at kopiere

Robot som også har været et hit at farvelægge

Te-boks fra Søstrene Grene :) Rigtig fin! desværre passede rummene bare ikke til ret mange af mine tebreve :/

Jeg forsøger mig meget med langtidshævet brød i disse dage :) Skorpen bliver super! brødet har jeg svært ved at få bagt nok.

Et postkort der betyder meget for mig! specielt i november. 

Græskarsuppe hos Andreas - smuk og dejlig suppe.

Perler - perler - perler

Min første rigtige løn!!!!  Det føles godt og så må man godt shoppe lidt! ;)

Mere dejligt brød.

Ny indkøbte læderstøvler - Jeg er helt forelsket i dem! og så med 25 % - det er bestemt ikke dårligt.

Te-boks med indhold

Jeg har været med til halloweenfest i Gandrup DUS. Dagene inden øvede jeg lidt ansigtsmaling - dejligt at kunne imponere børn og voksne :)

Dette smukke sølvhjerte fik jeg i årsdags-gave af Andreas
- selvom vi havde aftalt at vi ikke gjorde noget ud af sådan noget.. :) 

Mit liv har været pakket ned i flyttekasser siden august. D. 1. december flytter Andreas og jeg i lejlighed - vi glæder os meget!! :D 

Perlearmbånd af Hamaperler der har været en tur i ovnen.

Min perfekte aften lige for tiden ser pt. sådan her ud ^ Æblebåde, godnat-te, mandler i chokolade og lakridspulver. Stearinlys, tv eller afslapnings musik.  Perfekt afslutning på en lang dag.

Kreativiteten blomstrer i min hjerne. Den anden aften klippede jeg cirkler ud af GO-cards. Min plan er at de skal sættes sammen i en stor ramme.

Jeg håber at i har det godt derude og at i kommer godt i gennem lange og triste november.

<3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv endelig en kommentar! :)